DUNO C2 verovert drie punten in mooie wedstrijd tegen HBS

8 april 2013 0:00

DUNO C2 –HBS C5 3-2, zaterdag 6 april 2013

1e helft Vandaag stond de zoveelste THUIS wedstrijd weer op het programma. We waren niet compleet. Met in totaal 11 man stonden we op het veld . Hopen dat we geen blessures krijgen tijdens de wedstrijd. Door de blessures en afzeggingen moest er toch weer behoorlijk gepuzzeld worden.
Na een gedegen warming up waarbij de tegenstander ons al aan het bestuderen was, begonnen we met frisse moed de wedstrijd. We wilden wat meer verzorgd voetbal gaan spelen met opbouw vanuit achteren en niet de ros naar voren hanteren. Dat lukte erg goed. Is mooi om te zien. Iedereen voerde zijn opdracht heel goed uit. We kwamen beter uit de startblokken dan de vorige wedstrijd .
DUNO begon een mooi voetbal te voetballen .Na een mooie actie die achter was begonnen heeft Joep in de eerste tien minuten een ongelofelijke goal gemaakt. Na een paas van Hicham heeft joep in een keer de bal er ingemaakt. Het staat nu 1-0. Het was goed te zien dat iedereen vanaf het begin goed geconcentreerd was en direct de inzet liet zien die wij als team nodig hebben. Het resultaat is dan ook het resultaat van het collectief. Zoals een goed begin het halve werk is . Gelukkig waren we dan nu ook in staat om niet in het begin met een achterstand geconfronteerd te worden.
Goede aanvallen met onder meer mooie ballen van Diresh en Jasin zorgden voor een constante druk op de tegenstander, die er dan ook niet of nauwelijks aan te pas kwam.
Diresh heeft een mooie goal gemaakt uit een directe schop. Het staat nu 2-0 prachtig
We kwamen nog een paar keer met een hoop gerommel voor het doel maar de bal werd steeds op het allerlaatste moment weggeschoten door de verdedigers van de tegenpartij.
Joep kon na een goed samenspel die weer door alle DUNO spelers tot stand is gekomen , en via Ruben een mooie goal maakte . het staat nu 3-0.
De wedstrijd was bijnagestreden.
Onze kanjers weren een beetje moe geworden, ze hadden immers alles gegeven. ,HBS heeft door een knap aanval hun 1e doelpunt gemaakt. Het staat nu 3-1.
2e helft: Onze jongens hadden een ander tenue aangedaan, dit was een verrassing voor de tegenstanders. Onze kanjers begonnen druk te zetten en voetbalden als een team. Ieder speler speelde een top spel.
Onze keeper speeldehet beste spel van iedereen. Echt top. Hij heeft zijn armen , voeten en zelfs zijn hoofd gebruikt om de bal tegen te houden.
Door puur geluk heeft HBS de tweede goal kunnen maken, eindstand 3-2 We hielden stand... Drie punten veroverd in een mooie wedstrijd. Voetballend was het best goed, zeker vergeleken met de vorige wedstrijden. We werkten ontzetten hard, alleen het probleem blijft toch een beetje kansen afmaken. We hebben er teveel nodig waardoor het onnodig lang spannend blijft.

Man of the match: Timo onze keeper