DUNO C2 mist veel kansen maar wint wel

17 november 2013 0:00

Die Haghe C2 1-7 (1-2) DUNO C2
Omdat Loosduinen uit de competitie werd gehaald en er vorige week nipt (2-1) van HBS werd verloren stond DUNO C2 nog op 0 punten in de competitie. Deze week de kans om van de hatelijke 0 af te komen bij Die Haghe.
Vorige week werden er bij HBS al enorm veel kansen verprutst, vooral in de eerste helft, wat leidde tot een nederlaag. Ook bij Die Haghe was DUNO C2 voorin niet scherp in de eerste helft. De 0-1 liet veel te lang op zich wachten, de 1-1 was een logisch gevolg van het missen van de vele kansen, en de 1-2 russtand was verdiend maar mager.
In de tweede helft werd het snel 1-3 waarna DUNO alsnog uit liep naar 1-7. Dit lag niet aan de keeper van Die Haghe die uitstekend keepte en er onmogelijk haalbaar geachte ballen uithield. Helaas heb ik hem niet meer kunnen complimenteren met zijn goede wedstrijd. Wanneer je het leest, bij deze, perfect gekeept!
Goals: Yassin 2x, Patryk 2x, Tim, Halit, Casper Nu over twee weken in de eerste helft de kansen al zien af te maken!