29 augustus 2010 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO C2 - Erasmus C2 1 - 2 (1 - 0)
Nadat afgelopen donderdag de selectie van de C bekend is gemaakt mocht de C2 vandaagvoetballen tegen Erasmus C2.
We speelden in de eerste helft goed voetbal. Dit resulteerde in de tweede minuut al in een 1-0 voorsprong. Door een goede pass van Nigel op Shiva kwamen we op voorsprong.Erasmus liep achter de feiten aan en kwam niet aan voetballen toe.
In de rust zei de trainer wat we beter moesten doen om deze wedstrijd simpel te winnen. Waarschijnlijk dacht de C2 dat de winst al binnen was want Erasmus maakte snel gelijk, 1-1.Na de 1-1 lieten de jongens van de C2 Erasmus voetballen en incasseerde zelfs een tweede tegendoelpunt 1-2.Tien minuten voor tijd trok 1 van de DUNO spelers aan een Erasmus speler, die speler van Erasmus was daar niet van gediend en trapte de Duno speler na waardoor wij een penalty kregen.Een goede kans om minimaal op gelijke hoogte te komen. Justin mocht de penalty nemen. Hij schoot de bal geplaatst in de hoek maar die vervelende paal was 1 cm verkeerd in de grond gezet waardoor het geen 2-2 werd.
Helaas hebben we verloren. Hopelijk hebben jullie hier van geleerd. Allemaal dinsdag en donderdag komen trainen en 100% inzet tonen.