Goed DUNO C2 vergeet meer te scoren en verliest

10 december 2013 0:00

DUNO C2 2-3 VELO C6 (1-3)
Na vorige week ook nu weer een 2-3 thuisnederlaag voor DUNO C2. Tegen VELO waren er ook weer genoeg kansen om de overwinning te pakken maar meer scoren dan 2 keer lukte niet. VELO kwam snel op voorsprong waarna DUNO via Halit met een mooie goal op 1-1 kwam. Dit leek de ruststand te worden maar VELO sloeg vlak voor rust twee keer snel achter elkaar toe in de counter. Dit zorgde voor een onnodige ruststand van 1-3. In de tweede helft zocht DUNO vol de aanval en kwam VELO er enkele malen gevaarlijk uit. Ondanks dat DUNO goed voetbal liet zien bleef het lang 1-3, tot DUNO een vrije trap kreeg op de zestien nadat Patryk onderuit werd gehaald. Joey maakte de 2-3 en er was weer hoop op minimaal een gelijkspel maar gescoord werd er hierna niet meer.
Het veldspel was in tegenstelling tot vorige week deze wedstrijd wel goed. Als jullie zo door blijven spelen komt de overwinning vanzelf wel weer een keer. Dinsdag en donderdag trainen en dan zaterdag naar VELO om dan tegen hun C3 te spelen.