DUNO C2 speelt een van betere wedstrijden tegen Scheveningen

16 januari 2013 0:00

DUNOc2 - Scheveningen C3

DUNOin de vertrouwde opstelling van de laatste weken. En ook Scheveningen met een ploeg, zoals je die kunt verwachten.
Scheveningen begon echt gevaarlijk. Lang geen spektakel. In de 6 e minuut een uitstekende actie.
we stonden gelijk met 0-1 achter.

In de 14 e minuut een individueel hoogstandje van scheveningen , het stond 0-2.

Duno jongens begonnen echt nu druk te zetten .Na een goede samenspel tussen onze kanjers heeft irfaan in de 15 minuut onze eerste treffer gemaakt. (1-2)

Onze jongens begonnen echt te voetballen, zodat ze kansen hebben kunnen creëren . Ze hebben meerdere malen kunnen schieten echter zonder resultaat.

In de 35 minuut kon na een geweldige schot van jauwi nr 14 de stand naar 2-2.
2e helft:

Gelijk na amper twee minuten in de tweede helft heeft joep de derde treffer gescoord .(3-2).
Onze kanjers begonnen nu heel goed te voetballen .De spellers begonnen druk te zetten waardoor er mooi voetbal wordt gespeeld.
Scheveningen misbruikte de leegloop die bij ons op de achterhoede ontstond waardoor er uit het niets na acht minuten de 3-3 kwam.
Onze spellers begonnen een zwaar offensief te spellen tegen scheveningen. en weer uit het niets stond het 3-4. onze jongens knokten nog harder.

Na 35 minuten was het weer raak voor scheveningen ,ze scoorden de 5e treffer stand nu 3-5

Na 40 minuut stond het voor de laatste keer raak 3-6.
Eind stand 3-6.

Conclusie: Ondanks de onverdiende verliespartij van vandaag was dit wel een van de betere wedstrijden van deze competitie van jullie waarbij goed werd gecombineerd en de vooruitgang als team, waarbij jullie elkaar makkelijker vinden en zeker voor elkaar door het vuur gaan en met respect naar elkaar zoals het hoort, een mooi pluspunt wat ook wel eens gezegd mag worden.