Duno C2 moet meerdere erkennen in FC 's-Gravenzande C3

27 september 2014 0:00

Onder een stralende herfstzon speelde DUNO C2 vandaag haar wedstrijd tegen de FC 's-Gravenzande C3 op het mooie Koningin Juliana sportpark waar de FC haar wedstrijden speelt. En zoals we al verwacht hadden, had de KNVB een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze bekerpoule. HBS, Ouick Steps en Toofan werden uit de poule gehaald, zodat de bekercompetitie vandaag een nieuwe start kende.

C2  Dani

Dan nu de wedstrijd. DUNO begon zeer geconcentreerd en zorgde direct voor druk op de tegenstander. Lange tijd golfde de wedstrijd op en neer met kansen aan beide kanten, met een licht overwicht voor de C2. Dit overwicht leidde uiteindelijk tot een fraai doelpunt van Yassin en de 0-1 stond op het scorebord. Wij dachten allemaal dat we met deze stand gingen rusten, maar de FC gooide roet in het eten en maakte kort voor rust de gelijkmaker.

C2 verdedigen

De tweede helft liet een ander beeld zien. FC 's-Gravenzande zette vanaf het begin veel druk op DUNO. Onze doelman Dani moest een aantal keer in actie komen, maar kon niet voorkomen dat de Westlanders op een 2-1 voorsprong kwamen. Maar DUNO liet zich niet kennen en stroopte nog de mouwen op en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die liet even op zich wachten, maar uit een fraaie vrije trap van Youri viel de gelijkmaker:2-2. Een mooie stand die de wedstrijd recht zou doen.

Daar dachten de Westlanders anders over en zij gingen nog een keer vol in de aanval. Onze verdediging had haar handen vol en kon niet voorkomen dat de FC nog twee keer scoorde. Met een 4-2 eindstand moesten we onze meerdere erkennen in onze tegenstander. Lang werd nog nagepraat over de wedstrijd en de spelers moesten hun zinnen verzetten. Gelukkig beschikte het sportpark over een speeltuin, waar een aantal spelers zich even lieten gaan.