DUNO C2 wint overtuigend van RAS C1

27 februari 2013 0:00

RAS C1 - DUNO C2 3-5, zaterdag 23 februari 2013

Het was ongelofelijk fantastisch wat ik vandaag mee heb gemaakt. Ons voetbal-team moest vandaag tegen RAS C1. We begonnen zelf goed in de wedstrijd. We kregen enkele halve kansen. Maar tot overmaat van ramp was het zo dat wij voetbalden en RAS scoorde. Niet 1 keer. Nee : 2 keer.
De eerste twee minuten stonden wij al 1-0 achter. onze jongens waren nog een beetje slaperig. sommige spelers waren afwezig vanwege de vakantie.
We kregen hulp uit de c1 en c3 .na een goed samen spel begonnen onze kanjers weer in zich zelf te geloven. Nummer 15 ( invaller) kon opgeven moment de eerste DUNO treffer maken het staat nu 2-1. Alle ouders waren opgelucht en dit moment was van korte duur. Voor we het door hadden heeft RAS de derde treffer. Het stond nu 3-1.
Tot de rust hebben onze jongens de meeste bal bezit gehad. spelden goed met elkaar , kregen genoeg kansen echter er ging geen doelpunt in de juiste doel. De scheidsrechter heeft echt perfect gevloten. Er waren soms van de zijkant van ras aanhang diverse onenigheden , maar de scheids wist er raad mee.

Bij de rust stond het dus 3-1 . Na een goed gesprek en uitleg van de trainer in de kleedkamer zijn onze jongens aan de tweede helft begonnen. We gingen met een andere mentaliteit de tweede helft in. WIJ aanvallen en je raad het al, de bal wil er niet in. Opgegeven moment kregen we een hoekschop. joey nam deze hoekschop en werd ingetikt door roni. ja hoor de tweede treffer was gemaakt.(3-2) prachtig.

DUNO begon steeds beter te voetballen. Ras wist het op een gegeven moment niet meer, en begon op elkaar te schreeuwen en moeilijk te doen. De keeper werd zelfs door onze trainer gerustgesteld en geholpen zodat het spel verder kon. Na een goede samenspel ,kon Daniëll op Amit de bal aanlegen ,Amit heeft de derde treffer gemaakt. het staat nu 3-3. Het geluk kon niet meer op.
Wat er toen gebeurde heb ik nog nooit meegemaakt. We bleven wel goed voetballen, maar ineens gingen onze kansen er ook in. Mede door een mooie prestatie van yassine (3-4)zijn we helemaal terug in de wedstrijd, dat laatste halve uur. En nee... niet alleen "helemaal terug" maar we gingen er overheen. Einduitslag 3-5 voor ons. Ongelofelijk, maar kei-verdiend op basis van de werklust in de tweede helft . ik ben door dat er goed is gevoetbald vergeten wie de laatste treffer heeft gemaakt .volgens mij was dat…..AMIT (Balotelli van duno c2)(had geen pleisters op zijn rug) Na de wedstrijd hebben we de scheids bedankt voor de mooie fluitwedstrijd.
De scheids heeft onze jongens en onze trainer bedankt voor de mooie spel.