Gelijkspel C2 tegen Vredenburch

19 september 2010 0:00

Vredenburch C1 - DUNO C2 1 - 1
De boys van de C2 kunnen tevreden terugkijken op de eerste competitieronde. Op het gloednieuwe complex van Vredenburch werd gelijk gespeeld. In het begin van de wedstrijd kregen de boys maar moeilijk grip op het spel van Vredenburch maar naarmate de 1e helft vorderde werd het veldspel en de combinaties beter. Dit resulteerde in een fraai opgezette aanval over links waarna Rohat de keeper passeerde met een fraai lobje. Met een 1-0 voorsprong de rust in en jawel het welbekende fruithapje heeft ook zijn intrede in dit elftal gedaan.
In de 2e helft kwam Vredenburch bijna niet meer aan voetballen toe, doordat de boys erg gretig waren en snel druk op de bal zette. Een aantal kansen, die helaas niet werden omgezet in doelpunten. Door concentratieverlies en door een onoplettendheid werd er binnen de 16 meter een speler van Vredenburch gevloerd. Een terechte strafschop die foutloos werd ingeschoten. Vlak na de 1-1 floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De boys waren erg teleurgesteld. Begrijpelijk natuurlijk wanneer je zo dicht bij de overwinning bent. In ieder geval een compliment aan de boys voor hun vechtlust. Een kritische noot misschien dan nog voor zowel de spelers als toeschouwers: "mopperen tegen een scheidsrechter helpt niet, maar werkt alleen in je nadeel".
Aankomende zaterdag thuis tegen BMT gaan we er weer voor.