Nagekomen verslag C3: Reuzenscore tegen FC Zoetermeer

5 november 2011 0:00

Zaterdag 29 oktober tijd: Half 3

FC ZOETERMEER - HSV DUNO

Op deze mooie zaterdag middag moest de C3 van DUNO tegen de C8 van FC Zoetermeer. Het is de 1e wedstrijd van de competitie, dus spannend allemaal.
DUNO begon gelijk fel en had de wedstrijd dan ook snel in de hand daarom was het al snel 0-1 voor hsv DUNO. DUNO had de wedstrijd volledig in de hand. FC Zoetermeer wist helemaal niet meer wat ze moesten doen en daarom maakt wij ook nog de 0-2, 0-3, 0-4. Met deze stand gingen we rust in. Gelijk toen het fluitsignaal van de 2e helft luidde gingen de spelers van DUNO er meteen op af. Er kwamen mooie aanvallen en daaruit maakte we ook mooie goals. Weer wist FC Zoetermeer niet wat ze moesten doen. Daar maakten de DUNO spelers veel gebruik van, er kwam meer ruimte voor DUNO. Daaruit werden de 0-5, 0-6, 0-7, 0-8 en de 0-9 gescoord. De andere twee goals vielen uit een corner. UITSLAG: 0-11
We bedanken jullie allemaal voor de leuke wedstrijd van vandaag en we hopen allemaal dat jullie volgende week thuis tegen GDA weer zo je best gaan doen.
Groetjes van een supporter die heeft staan te genieten.