DUNO JO15-3 knokt voor het kampioenschap

13 maart 2017 0:00

Afgelopen zaterdag was een wedstrijd met twee gezichten. Tot een kwartier na rust werd er zonder passie en plezier gevoetbald, wat ook resulteerde in een 0-1 ruststand.

ODB JO15-1 was de tegenstander, de toen nog nummer twee van de ranglijst. Zij vochten voor wat ze waard waren en verdienden eigenlijk wel een punt. Maar ook deze keer kwamen wij, door keihard knokken en onze ziel en zaligheid in de wedstrijd te gooien, knap op 1-1. Dit was zo'n 10 minuten voor tijd, en ODB wist zich helemaal geen raad meer. Van alle kanten werden ze bestookt met aanvallen, en de ene corner volgde na de andere, waarbij de ( kleine) keeper van ODB het erg zwaar kreeg maar steeds knap wist te redden.

Tot twee minuten voor tijd dan, toen kon de keeper een schot niet keren, maar was het een speler van ODB die de bal uit het doel sloeg. Aanvoerder Gino mocht laten zien dat hij over stalen zenuwen beschikte en ramde de bal tegen de touwen. Niet veel later floot de goed leidende scheidsrechter voor het eindsignaal en waren de drie zo belangrijke punten binnen. Wel mag nog even gezegd worden dat de tegenstander ODB zeer sportief was en de spelers er helemaal doorheen zaten. Nog vijf finales en hopelijk een mooi kampioenschap!!!