DUNO JO15-3 boekt tweede zege!

7 november 2016 0:00

HBS - DUNO JO15-3 2-4 (0-1), zondag 6 november 2016

Na een wisselvallige bekerreeks, mochten we gistermiddag (zondag dus) om 14.30 uur aantreden bij HBS. Na de overwinning van vorige week op "buurman" RAS (2-3), waarbij vooral de strijdlust ons de overwinning heeft bezorgd, moesten we het nu laten zien tegen JO15-8 van HBS.

Zoals in de kleedkamer vooraf aangegeven, begonnen we ook deze wedstrijd, met dezelfde strijdlust als vorige week. Er werd heel weinig weggegeven achterin, en naarmate de eerste helft vorderde, kregen we steeds meer kansen. Dit resulteerde dan ook in een 0-1 ruststand.
Deze keer kwamen we gelukkig net zo scherp uit de kleedkamer als we in de eerste helft speelde, en konden we uitlopen naar 0-3. Helaas resulteerde een foutje achterin in de eindstand 1-3, maar ik moet (wederom) m'n complimenten geven aan de groep voor hun strijdlust.
Ook wil wel even melden dat de zeer jonge scheidsrechter (rond de 13 a 14 jaar denk ik) de wedstrijd onder controle had en de groep hier zeer "volwassen" mee om is gegaan!! Deze week weer lekker trainen en zaterdag proberen de punten op het Haagsche Dynamiek te houden...