Hardwerkend DUNO C3 krijgt loon naar werken

7 november 2015 0:00

De wolken liggen als een grijze deken over het terrein van HBS wanneer de C3 zich klaarmaakt voor de wedstrijd tegen HBS C7. Op het veld waar onze helden en heldinnen de wedstrijd gaan spelen is eerst nog de E2 bezig. Tijd voor nog even snel een bakkie koffie voordat we ons als supporters naar het veld bewegen, al moet deze langs de lijn worden opgedronken worden omdat bij de wedstrijd van de E junioren de gebruikelijke penalty reeks niet doorgaat en de C3 eerder begint dan verwacht.

Bij het aankomen aan het veld zijn we gelukkig net op tijd om al de 0-1 mee te krijgen. De C3 is goed van start gegaan en ze hebben er duidelijk zin in en al snel volgt de 0-2. De verder goed leidende scheidsrechter heeft ook zijn foutje te pakken, bij een overtreding van DUNO in de cirkel van de 16 meter besluit hij om een penalty aan HBS te geven. Vraagtekens alom maar Jeffry en Jamel zetten na de ingeschoten penalty even de boel weer op scherp en de C3 laat zich verder niet van de wijs brengen en blijven goed voetballen en hard werken. Rust met een 1-2 voorsprong, weer een nieuwe ervaring.

Na rust een mis communicatie in de verdediging leidt tot de 2-2. De ruggen worden gerecht, de mouwen opgestroopt en er wordt nog harder gewerkt wat al snel resulteert in de 2-3. De C3 krijgt nu de smaak te pakken en er lijkt iets onoverwinnelijks in het team te kruipen, er wordt gecoached, voor elkaar gewerkt en niet onbelangrijk natuurlijk ook goed gecombineerd. Duidelijk is dat de C3 de smaak te pakken krijgt en ze lopen dan ook verdiend uit naar 2-5, zonder eigenlijk zelf verder kansen weg te geven.

Dames en Heren jullie supporters hebben genoten van het vertoonde spel en de overwinning is dik verdiend. Wanneer iedereen zo zijn best blijft doen kan het een heel mooi en leuk seizoen gaan worden.