DUNO C2 laat het nu wel twee helften zien en wint van VELO

17 maart 2014 0:00

DUNO C2 - VELO C3 3-0 (1-0)
Na het mooie weer van de afgelopen week was het zaterdag helaas iets frisser, met minder zon. Desondanks was het alsnog mooi weer om te voetballen. VELO C3 was de tegenstander, een ploeg die in de uitwedstrijd liet zien goed te kunnen voetballen. Die wedstrijd op het sportpark van VELO eindigde trouwens in een 0-1 overwinning voor de C2.
De vorige twee wedstrijden liet de C2 maar een helft zien goed te kunnen voetballen. Als dit een voorbode was voor deze wedstrijd betekende het dat DUNO de tweede helft minder voetbal zou laten zien. De eerste helft werd het goed gespeeld en werd er gerust met een 1-0 voorsprong door een goede goal van Gregory. VELO was sporadisch gevaarlijk geweest in de eerste helft, met als gevaarlijkste doelpoging een afstandspoging die door Vincent bij de paal werd weggetikt.
Snel de tweede goal maken en de wedstrijd was beslist, zo was het idee in de rust. Ook in de tweede helft liet DUNO C2 goed voetbal zien maar de 2-0 bleef maar op zich wachten. Zo'n tien minuten voor tijd viel de 2-0 alsnog, Yassin maakte de bevrijdende treffer door de bal over de keeper heen te tikken. Halit zorgde voor het slotakkoord door een vrije trap geweldig in te schieten. Iedereen, echt iedereen, heeft laten zien goed te kunnen voetballen en zich twee helften in te kunnen zetten om een wedstrijd te winnen.
Dit door elkaar wat te gunnen en zich voor elkaar in te zetten. Zo wil ik het ook volgende week, en natuurlijk de rest van de wedstrijden ook zien.