DUNO C3 walst in 2e helft over Wateringse Veld heen

8 april 2013 0:00

Wateringse Veld C1 - DUNO C3 2-7

Ja, 1-3 voor met rust maar toch de slechtste helft van het seizoen spelen (de 2e helft tegen GDA tel ik niet mee want toen werd er niet eens meer gevoetbald). Thuis tegen Wateringse Veld had DUNO C3 verloren met 4-5 en dit mocht niet weer gebeuren. Helaas zonder de zieken Noah en Vincent ging DUNO naar Wateringen om revanche te nemen voor deze nederlaag.
Doordat onze keeper Vincent er niet bij was deze keer Bilal in het doel en Kadir schoof naar links om Noah te vervangen zodat Djilano weer op zijn oude vertrouwde plek centraal in de verdediging kwam te voetballen. Tja, die eerste helft.. Constant buitenspel lopen, te veel voor eigen succes gaan(zelfs met 2 man vrij voor de goal!), de makkelijkste ballen die niet aankwamen, het was aanvallend gewoon ontzettend rommelig in de eerste helft. Ondanks dat toch nog drie goals(Deniz, Halit met een mooie lob, Joey) weten te maken, al hadden dit er minstens vijf moeten zijn.
Gelukkig was daar in de tweede helft de verbetering. Vier goed uitgespeelde goals, met als hoogtepunt de 2-7 van Deniz, een mooie stift over de keeper. Ook het vermelden waard, een kopgoal van de kleinste man van het veld, Halit.
Complimenten voor de 2e helft, was echt dag en nacht verschil met de 1e. Verdedigend stonden jullie vooral de 2e helft ook goed. Djilano en Ruchir, de gevaarlijke spits van WV bijna niet gezien, top. De backs , jullie tegenstander is jullie nauwelijks meer voorbij geweest. En tot slot Bilal, uitstekend gekeept!

Volgende week GDA, daar hebben jullie nog wat recht tegen te zetten!