DUNO C3 speelt gelijk tegen HBS C6

22 april 2013 0:00

DUNOC3 2-2 HBS C6 2-2 (202), 20 april 2013
Na de late middagwedstrijd van vorige week bij GDA deze week weer eens een thuiswedstrijd. Er moest eigenlijk wel gewonnen worden wilde DUNO C3 nog kampioen kunnen worden in de competitie. HBS stond onder medekoploper DUNO maar HBS had nog enkele wedstrijden in te halen.

DUNO begon zoals vaker de laatste weken sterk en scoorde snel door een perfecte counter over de rechterkant van het veld, Ravi bediende Deniz, 1-0. Merkwaardig genoeg zakte DUNO hierna wat in en kreeg HBS de overhand in de wedstrijd. Nadat Duno de bal achterin niet weg kreeg deed HBS wat terug via een mooie lob, 1-1. Niet veel later lag de bal weer in het DUNO doel. Onze keeper Vincent (met wat last van de zon) verkeek ik zich op een afstandsschot en het was 1-2, zoals al aangegeven in de rust, dit kan gebeuren. Hierna pikte DUNO de draad weer op en zette het druk op de verdediging van HBS. Na goed doorjagen van de voorhoede na een lange bal van Vincent maakte Halit de 2-2 en DUNO was hiermee nog niet klaar. Er werd gezocht naar de 3-2 en DUNO kreeg een strafschop toen Halit werd neergelegd door een HBS-speler. Patryk, die het hele seizoen nog niet een strafschop had gemist ging weer achter de bal staan maar de bal kwam op de paal, dus geen 3-2 maar rusten met 2-2.

In de rust is er door Suresh en ondergetekende aangegeven om zo door te gaan als na de achterstand maar gedurende de tweede helft komt ook de vermoeidheid erin en is dit niet vol te houden. Ondanks kansen aan beide kanten werd er de tweede helft niet meer gescoord, ook niet toen DUNO nog geforceerd op zoek ging naar de winnende treffer door met vier man voorin te gaan spelen.
Jammer van vandaag maar het is niet anders, jullie hebben er wel voor gestreden en periodes gewoon goed gevoetbald. Even nog een eervolle vermelding voor de man of de match David, die ondanks een veel snellere tegenstander hem eigenlijk in zijn broekzak had zitten door zich telkens goed op te stellen. Op naar de laatste competitie wedstrijd tegen dit zelfde goede HBS, maar eerst nog twee vrije (?) zaterdagen en het thuistoernooi.