DUNO C3 moet wennen aan eerste nederlaag in competitie, HBS wint

11 december 2011 0:00

DUNOC3 - HBS C61-2

Onze eerste nederlaag in de competitie is wel even wennen. Nadat we de afgelopen weken met monsteruitslagen onze tegenstanders hebben verpletterd heeft HBS ons nu met een klein verschil verslagen. En we begonnen de wedstrijd erg goed. Gelijk vanaf het begin zette we druk op de spelers van HBS. Dat resulteerde in veel balbezit voor ons en we hebben dan ook veel op de helft van HBS gevoetbald. In de eerste helft hebben we zeker 3 tot 4 zeer hele goede kansen gehad om te scoren, Hossam kwam zelfs alleen voor de keeper maar schoot helaas net naast. We waren echt de bovenliggende partij en als het 2-0 voor ons had gestaan met de rust was dat een goede tussenstand geweest voor het krachtsverschil.
De tweede helft begon als de eerste helft, DUNO domineerde maar je zag HBS sterker worden. Ricardo kreeg meer te doen en had ook een paar hele goede reddingen. Eigenlijk ging het gelijk op en na 10 minuten in tweede helft was er een uitbraak van HBS waaruit HBS wist te scoren. We stonden met 1-0 achter en we gingen er vol tegenaan. Wederom speelde veel van onze jongens op de helft van HBS en nadat Amit was getackeld in het strafschop gebied kregen we een penalty. Onze Rircardo kwam helemaal uit zijn doel om de penalty te nemen en schoot deze fantastisch in.

De keeper van HBS had geen schijn van kans. We stonden weer gelijk en dit smaakte naar meer doelpunten van ons. We gingen nog fanatieker op weg naar de winst maar helaas HBS wist nog 1 keer te scoren en wij helaas niet. De eerste competitie nederlaag was daar. Jongens jullie hebben heel hard gewerkt en goed jullie best gedaan maar soms verlies je een wedstrijd en dat hoort er ook bij. Beheers je dan na afloop van de wedstrijd en wordt niet boos. Waar we nog aan moeten werken is als we de bal veroveren om even de rust te nemen om te kijken wie van ons vrij staat. We trappen nog te vaak de bal naar voren zonder even naar elkaar te kijken en dan naar elkaar te pasen.

Als jullie ook eens op de foto kijken zien jullie 9 spelers van DUNO (zie de rode circels) op een kwart veld van HBS staan. Er staan zelfs 4 spelers vlak naast elkaar, zie de rode circel links van de lichtmast. Dat maakt het voetvalveld heel klein waardoor je moeilijk naar elkaar kan pasen. Probeer tijdens het voetballen ruimte te creëren door op je plaats te blijven voetballen. Als we dat gaan doen gaan we zeker weer winnen.