DUNO C3 wint thuis van VCS C4

12 maart 2012 0:00

H.S.V DUNO C3 - VCS C4, zaterdag 10 maart 2012 Het was zaterdag en we moesten 12.45 uur verzamelen. De wedstrijd vond plaats om 13.30 op veld 1.Alle spelers waren aanwezig dat was mooi.We zagen de tegenstander binnenkomen en het waren grote stevige jongens. De trainer probeerde ons moed in te praten en dat we niet bang moesten zijn voor hun. We begonnen met de warming up en je zag wat gespannen koppies erbij zitten. Maar ja, dat hoort er nou eenmaal bij.De wedstrijd stond op het punt te beginnen, alle spelers gingen op hun plek staan. DE WEDSTRIJD BEGON.

We gingen gelijk druk zetten. De tegenstander zetten ook alles op alles om te winnen. Na een minuut of tien spelen, kreeg een speler van de tegenpartij een gele kaart wegens natrappen. DUNO zette weer druk en kreeg Daniel de bal en scoorde met een gelukje tussen de benen door van de keeper.De jongens vierden feest en kregen goede moed. Kort daarna kreeg VCS een corner waar uit zij helaas scoorden.Ruststand 1-1. In de rust zijn de spelers hard maar goed aangesproken. De wedstrijd begon weer.Het was zeer spannend want wie o wie maakt nu een goal. Sven, Ruben en Quint waren zeer gewaagd aan de tegenstander en streden hart.Maar toen kwam er uit een counter een goal door Rawi die als een snelheidsduivel over her veld ging.De jongens werden nog gemotiveerder en de tegenstander werd een beetje boos. Kort daarna kwam er een 1 op 1 actie met een speler van VCS en onze keeper Ricardo. Hij hield hem maar net tegen met het puntje van zijn schoen.Rawi kwam weer eens aan de bal en dit keer liep het niet zo goed af. Rawi raakte geblesseerd, hopelijk herstelt hij spoedig.Want er komen nog spannende wedstrijden aan waar wij hem zeker nodig hebben. In de laatste minuten van de wedstrijd ging Amit met de bal het 16 meter gebied in maar werd neer gehaald. De scheidsrechter gaf een penalty.Onze keeper ging hem nemen dus helemaal van de ene naar de andere kant gerend en de spanning was groot.Maar opgelucht, Ricardo schoot de bal mooi in de rechter hoek 3-1DUNO was opgelucht en blij en speelde de wedstrijd goed uit.En zo hebben ze gewonnen met 3-1. Op naar de volgende wedstrijd jongens en meisje. Hennie en Ricardo