Wateringse Veld kan DUNO C3 niet van winst afhouden

6 oktober 2013 0:00

Het vinden van het doel zou vanmiddag voor de C3 hopelijk wat eenvoudiger zijn dan het vinden van de accommodatie van de tegenstander, zo was de hoop vooraf. Het was even wat kruip-door-sluip-door, maar gelukkig was uiteindelijk iedereen op tijd om onder een fraai najaarszonnetje aan de wedstrijd tegen onze vrienden uit de Vinex te kunnen aantreden.

Dat de beide teams aardig aan elkaar gewaagd waren bleek al snel. Het spel golfde op en neer en er werd voor iedere bal gestreden. Het grootste verschil zat hem in het effectief omgaan met de geboden kansen. DUNO deed dat een stuk beter dan de mannen van WV, waardoor de rust met een tamelijk comfortabele 1-3 voorsprong bereikt werd.

In de tweede helft stoomde DUNO lekker door, af en toe tot frustratie van de tegenstander. Dit leidde hier en daar helaas tot -nauwelijks bestrafte- aanslagen op ledematen van DUNO-spelers. Uiteindelijk ging dit ook de scheidsrechter iets te ver en een zoveelste drieste poging om met vereende krachten een DUNO-aanvaller onder de grasmat te schoffelen leidde tot een terechte strafschop.

Deze werd onberispelijk ingeschoten, waardoor de voorsprong gestaag naar 1-5 werd uitgebouwd. WV sprak in de slotfase in een ultieme poging nog even het eigen ledenbestand aan, door alsnog flink uit de kluiten gewassen versterkingen in te brengen, maar het mocht allemaal niet meer baten. Met een uitslag van 3-5 haalde DUNO de toch wel verdiende zege voor vanmiddag naar zich toe.