Helaas weer nederlaag DUNO C3 tegen WIK

18 februari 2013 0:00

Na twee weken terug thuis met 4-5 van WIK te hebben verloren kreeg DUNO C3 een herkansing tegen ditzelfde WIK. Ondanks de twee nederlagen op rij, ook van Quick werd verloren (0-2), stond de C3 nog steeds bovenaan in de competitie.

WIK kwam het zo ongeveer de eerste aanval van de wedstrijd op 1-0, hun snelle rechtsbuiten was weg, Noah redde goed maar de rebound ging er helaas in, deze jongen had alleen nooit mogen scoren. Let op de man die je op dat moment verdedigd, als er op goal geschoten is stopt het spel niet, de bal kan altijd terugkomen! Goed leermomentje. DUNO bleef voetballen in de eerste helft, maar gescoord werd er niet meer ondanks een paar goede kansen. Eerder schieten, vaak drijven jullie je actie te ver door en is de mogelijkheid weg. De bal in het doel lopen gaat jullie niet lukken.

In de tweede helft ging dit door, de kansen werden niet benut. Net op het moment dat we vol op de aanval zouden gaan spelen werd het 2-0 uit een corner en leek het beslist, zeker toen het iets later ook nog 3-0 werd na een counter. Uiteindelijk scoorde DUNO nog de 3-1 maar dit was te laat, dat het ook nog 4-1 werd doet er niet meer toe.

Een onnodige nederlaag, jullie zijn voetballend echt niet minder dan WIK was, 4-1 is het niet het verschil wat op het veld zichtbaar was. Eerder schieten, achterin goed op je man letten, kijken waar je teamgenoten staan en niet te veel voor je eigen actie gaan, en vooral, niet zoveel buitenspel lopen! Ik denk dat de grensrechter van WIK zeker wel 20x voor buitenspel heeft gevlagd, dit is totaal niet nodig. Ook gingen jullie halverwege de tweede helft allemaal van je positie af lopen, dat wordt een chaos, gewoon op je positie blijven lopen.

Positief blijven, volgende week weer een wedstrijd en die gaan we gewoon weer een keer winnen! Bijna allemaal tot donderdag, dinsdag is er training samen met de D3.