Overwinning C3 tegen RAS

27 maart 2012 0:00

Ras C1 - DUNO C3 7 - 1 De wedstrijd begon om 12 uur op een mooie lentedag, ondanks de blessure van Max en Rawi begonnen we aan een leuke wedstrijd. De wedstrijd begon lekker. Er werd vanaf de kant van DUNO aardig wat druk gezet alleen wilde de bal maar niet in het net van de tegenpartij. Ook uit de weer goed genomen hoekschoppen van Oscar bleef het lang 0-0. Net voor rust werd er gescoord 1-0, gelukkig. De tweede helft begon goed met een snelle goal, en daarna bleven de goals maar komen en komen en Quincy die scoorde voor z'n verjaardag.Door een vergissing van Sven en Wim scoorde de tegenpartij 7-1 en dit was ook gelijk de einduitslag. Ze vochten keihard en met een mooi resultaat en volgende week moeten ze tegen VELO dat beloofd een mooie/spannende wedstrijd! Ron (de vader van Wim)