DUNO C3 verliest Topper

2 april 2012 0:00

VELO C8 - DUNO C3 3 - 1
Zaterdag 31 maart speelden onze jongens uit tegen de koploper VELO.De eerste kans was voor ons, Oscar kwam alleen voor de keeper en scoorde bijna, maar bijna is hetzelfde als niet.Halverwege de eerste helft, kwam VELO op 1-0.De eerste helft was van beide kanten erg matig.VELO probeerde hierin nog verandering in te brengen d.m.v. het inbrengen van hun nieuwe sterspeler, afkomstig van; V.V. Madurodam. Na een peptalk in de rust kwamen niet wij, maar onze tegenstander sterk uit de startblokken.Waarschijnlijk Red-Bull gehad, ze kregen vleugels en al vrij snel werd het 2-0.Toch lieten de jongens van DUNO de kop niet hangen, en na een goed genomen corner van Oscar, kopte Joep de 2-1 binnen.DUNO ging op jacht naar de gelijkmaker, de partij werd harder, voetbal is ; PLEZIER,PASSIE en STRIJD. En bij het spelletje moet je INCASSEREN en UITDELEN.Maar met UITDELEN wordt scoren bedoeld en niet schoppen.Schoppen doe je uit frustatie en boosheid.Onthoud 1 ding jongens; WIE NIET KAN INCASSEREN WORDT NOOIT EEN KAMPIOEN. Teleurstelling zorgt voor uitdagingen,als jullie voor elkaar blijven voetballen, hebben jullie een goed team,en zijn jullie in mijn ogen nog steeds kampioenskandidaat. De wedstrijd werd uiteindelijk 3-1 voor VELO. COCK SNOEI