Nieuwe trainer ziet goede tweede helft voor DUNO JO15-4

11 november 2017 0:00

Verburch JO15-4 -DUNO JO15 4 (5 - 0) Hadden je ouders de Tomtom in gesteld, net als ik, is het niet zo gek dat we allemaal een beetje te laat kwamen , op enkele uitzonderingen na.De dame die ons normaliter goed door Nederland stuurt had geen rekening gehouden met de gemeente Poeldijk, want als je denkt we zijn er, heb je het mis, je moest toch nog even genieten van de omgeving voordat uiteindelijk het enorme complex van Verbuch in zicht kwam.

Het was al bekend dat we geen keeper zouden hebben, leiders hadden al diverse scenario's bedacht. Wie als laatste binnen komt is keeper of wie wil dolgraag een keer keepen enz. enz. En daar was Quinten van JO15-1, super! Komt zomaar binnen wandelen, gaf wel aan wat duf te zijn, maar wat kan ons dat schelen, we hebben een echte keeper en wat voor eentje. Verburch tweede op de ranglijst, 35 doelpunten voor en eentje tegen.

Beginnen maar, zat een beetje tegen de eerste helft, maar Verburch was niet zo sterk als we dachten, de 1 - 0 ging snel de 2 - 0 was wat jammer de 3 - 0 een penalty ( scheids had gezien de stand kunnen kiezen voor een vrijetrap op de rand van het strafschopgebied, maar de eerlijkheid gebied mij dat de overtreding wel degelijk binnen de gevarenzone was, dus terecht ) de 4 - 0 was zeker niet terecht, de bal was echt over de lijn, stond er boven op, maar de scheids liet doorspelen, sterker nog de vader van Markus ( Fijn dat je wilde vlaggen ) vlagde duidelijk.
De tweede helft was een sensatie, Dien zorgde bijna voor 4 - 1, en wij hielden bijna de 0. Het spel was/werd een stukkie beter en was zeker het aanzien waard. Desondanks scoorde Verburch nog een keer, waardoor de eindstand 0 -5 werd. Door die tweede helft hebben we weer wat licht aan de horizon gezien, zo weten we bijvoorbeeld dat, dat Verburch thuis gewoon te pakken is, net als die knapen uit Hoek van Holland, die spelers inzetten uit een ander team, moeten ook met niet al te veel moeite te verslaan zijn. Ondanks de nederlaag, prima prestatie, dank aan Quinten, probeer, dat geldt voor jullie allemaal, wat rust te creëren en probeer de bal niet zomaar weg te schieten zodat je hem bijna direct weer terug krijgt.
Denk na, noem een naam, speel rustig aan, haal geen trucs uit, in ieder geval niet, tot dat je uiteindelijk over je eigen benen struikelt en geen meter op schiet. Terug kijkend, prima wedstrijd onder toeziend oog van Oskar, Casper en ondergetekende. Toch nog een kleine opmerking, denk aan de taal die je uitslaat, woorden met K willen we niet horen op een voetbalveld, gedraag je zowel voor als na de wedstrijd, op het veld in de kantine of kleedkamer, we zijn gasten en lid van DUNO.