Zelfstandig DUNO C4 wint wedstrijd

12 december 2015 0:00

Deze zaterdag moest DUNO C4 om 09.45 uur aantreden tegen Verburch. Omdat de trainer aan het werk was, moest DUNO C4 laten zien dat ze best zelfstandig een wedstrijd aankunnen In de kleedkamer las de aanvoerder op wie waar stond (dit had de trainer een dag ervoor doorgegeven). Na de warming-up stond zodoende iedereen op zijn plek en gingen we met een wissel van start.

DUNO begon heel goed aan de wedstrijd, maar miste veel kansen Maar het geluk was aan onze kant. Na het eerste doelpunt van DUNO-zijde volgde al snel doelpunt nummer twee. Met een 2-0 voorsprong gingen we rusten. Waar we meestal na de rust niet opletten, deden we dit keer wel en binnen de kortste keer was het 3-0.

Onze keepster liep in de eerste helft al voor de grap te klagen dat ze niks te doen had. De keeper die de tweede helft keepte, had hetzelfde probleem. Ook hij had niet veel te doen, op een paar ballen na, maar dat was niet gevaarlijk te noemen. Voordat we het wisten stond het 6-0 voor DUNO en was de tijd voorbij. Zo hebben jullie zo maar weer een wedstrijd gewonnen.

Jongens en meisjes jullie hebben goed gespeeld, maar jullie zijn nog te lief geweest voor de tegenstander. Want als we
alle kansen hadden benut, dan hadden we met ongeveer 15-0 gewonnen. Prettige feestdagen en wees voorzichtig met vuurwerk! Tot volgend jaar. Onze eerste wedstrijd is op 16 januari om 08.45 bij de buren. Bij RAS.