DUNO C4 gaat met eerste overwinning van het veld

23 november 2015 0:00

Op deze gure zaterdag 21 november moest DUNO C4 tegen de buren RAS C3. We verzamelden om kwart voor tien bij DUNO terwijl het koud en nat was. Maar toen de wedstrijd begon, werd het droog (maar niet minder koud).

DUNO kwam vrij vlug op 1-0 voorsprong, maar de buren lieten zich niet kennen. En zo was het ook weer snel gelijk 1-1. DUNO voetbalde goed en kwam opnieuw op voorsprong: 2-1. Met die stand gingen we rusten.Tijdens de rust heeft de trainer de kinderen flink toegesproken. Dat ze niet moeten verslappen en moeten blijven voetballen.
Toch begonnen we wat slap aan de tweede helft en voor we het wisten was het 2-2. DUNO herstelde zich gelukkig heel
snel en toonde veerkracht. Opnieuw kwam DUNO op voorsprong 3-2 maar de buren lieten zich opnieuw niet kennen en maakten gelijk wederom lieten de buren zich niet kennen en scoorden: 3-3!
Nou is het niet mijn gewoonte om iemand aan te wijzen die tijdens de wedstrijd heel goed zijn best doet, want we zijn een team en doen het samen. Maar zoals de trainer al zei, de keeper was vandaag de man van de wedstrijd! In de laatste minuten waar we met 4-3 voorstonden, kregen we een vrije trap tegen. Vlak bij het doel. Onze keeper liet zien wat hij waard was en hield de bal tegen! Super gedaan en daarmee stelde hij de eerste overwinning van DUNO C4 veilig, want vlak na zijn redding werd er afgefloten.

En of het zo moest wezen, was de zon gaan schijnen. Dus iedereen ging met een warm gevoel van het veld.
Beste jongens en meisjes jullie hebben goed gespeeld. Blijf met zijn allen naar de trainingen komen, want dan gaan zeker weten nog vaker winnen.