KMD blijkt geen fluitje van een cent voor JO15-4

9 december 2017 0:00

KMD JO 15 4 - DUNO JO 15 4 (4 - 2.)
Tegenstander heeft min 74 doelpunten tegen, vorige week verloren met iets van 23 - 0, dat geeft je vleugels, om vroeg op te staan ( 06.30 uur ), 08.00 uur verzamelen, peace off cake. Nou word je tegenwoordig gebracht door je ouders, dus moet je alleen je ogen open doen, DUNO tenue thuis aantrekken, geen idee of er gedoucht wordt, in de auto kruipen en je laten vervoeren. Pikkedonker, zo goed als compleet, makkie.

Dat viel even ( FF) tegen, binnen 2 minuten 1 - 0 achter en nog geen 5 minuten later 2 - 0……… oeps, en dan op de valreep van de rust 3 - 0. Hoe kan ( op zijn Haags, hoe KEN dat Nah ) dat nou? Om te beginnen, gewoon wakker blijven/worden en voetballen zoals we dat willen en moeten doen. En ja, KMD lijkt niet echt op een team dat zoveel verliespunten heeft, en ze spelen thuis, dat doet soms wonderen? Eentje was wel heel erg groot en kon ook nog erg hard schieten, de ander was wel heel erg goed (die zou wel goed staan in JO15 -1 zeker een basisplaats).

Tweede helft, ik hoorde dat de wind een enorme rol heeft gespeeld in de eerste helft? Ondanks dat ik dacht dat het wel mee viel, komen we op 3 - 2 , Bruno worstelde zich door de achterhoede van de tegenpartij en scoorde, daarna door een gave corner van Sem kon Amin de 3 - 2 scoren. Toch even wat ingesukkeld waardoor het uiteindelijk 4 - 2 werd. Zeker de tweede helft was het aanzien waard, strijd, doelpunten en o wat een slecht weer en dan ook nog op gras voetballen, best genoten.

Maar zeker ook complimenten voor de ouders die nauwelijks wakker waren en de wind en regen trotseerden, voor onze leider Oskar, knap dat je dit op je genomen hebt, voor de vader van Marcus die heeft gevlagd, voor Daan die uitblonk, voor Rehan die ondanks zijn blessure er was, Yannick die al snel uitviel, maar dapper gebleven is. Ik ben reuze benieuwd met welk team KMD bij de heenwedstrijd verschijnt? Ga er maar vanuit dat we die op onze sloffen winnen, want die paar spelers uit KMD JO15-1, zullen er zeker niet bij zijn .