Nieuwe trainer geeft DUNO C4 vleugels

5 november 2015 0:00

Op een mooie herfstzondag (1 november) startte DUNO C4 de competitie thuis tegen Lyra. Waar we voorheen in de bekerronde binnen een minuut of vijf al rond een nulletje of zes achterstonden,lieten de kinderen nu zien dat ze besloten hadden niet de moed op te geven maar te voetballen. Het spel ging gelijk op en was daardoor spannend om naar te kijken.

Steeds als wij dachten dat de kinderen bij een tegendoelpunt de moed opgaven, stond daar trainer Ferry om ze op te peppen. En hij juichte het hardst toen het eerste DUNO-doelpunt viel. In de vorige wedstrijden kregen we weinig kansen, maar bij deze wedstrijd kregen ze volop kansen. Die werden helaas niet allemaal benut.
De tweede helft was net zo spannend om te zien! Toeschouwers bleven liever bij de C4 kijken dan naar ADO en dat wil wat zeggen. De uitslag was 2-4,maar we hadden eigenlijk met 6-4 kunnen winnen. Jongens en meisjes jullie hebben laten zien wat jullie kunnen, blijf naar de trainingen komen en ga niet mopperen op elkaar als het tegen zit. Dan zien wij jullie heel veel wedstrijden winnen.