DUNO JO17-1: week in week uit precies hetzelfde voetbal!!!

27 november 2017 0:00

HSV Duno - VV Maasdijk (3-1) 3-3
Mooie dag om te voetballen en er een topdag van te maken. Alles zat al mee mede koploper HVC had dik verloren dus konden we weer proberen uit te lopen! Maar nee hoor, het was weer zover. Goed op voorsprong komen en dan net als alle andere wedstrijden deze competitie moesten we bikkelen om nog 1 punt te behalen! Nu hebben we wat licht geblesseerde, maar dat is absoluut geen rede om dit te laten zien! En dan ook nog eens week in week uit!!!

Maar goed, we begonnen de wedstrijd redelijk en kwamen op een 1-0 voorsprong door een klein foutje van de keeper! Doelpuntenmaker was Basten. Maar 2 minuten verder stonden we alweer op 1-1, foutje in de communicatie. Gelukkig stond de verdediging van Duno de 10 minuten na de 1-1 goed opgesteld en kon Maasdijk hier niet doorheen komen. En maakte we via een goede aanval 2-1. Yassir scoorde. De 3-1 kwam van Mo die in het veld was gekomen voor Marciano.
Na de rust was er niets aan de hand. Totdat Maasdijk 3-4-3 ging spelen en we het meteen kwijt waren en niemand opstond om de kar te trekken. Dit resulteerde in de 3-2 na 18 minuten in de 2de helft! (Slechte communicatie over een wel of geen echte muur en een halve duik naar de hoek) De 3-3 kwam ook weer door zenuwachtig voetbal en mensen die elkaar voor de voeten liepen! We mochten nog van geluk spreken dat de 3-4 werd afgekeurd door buitenspel. Anders hadden we helemaal niets uitlopen op de nummer 2.
Dinsdag wacht een nieuwe week met nieuwe kansen!! Iedereen zal denken wat een matig en slecht geschreven verslag, maar wat moet je als het voetbal precies hetzelfde is!! Jongens dit is echt maar dan ook echt niet nodig! Er moet veel meer gesproken worden met elkaar en jullie moeten weer een eenheid gaan vormen! Het zit er echt in, helaas zijn we teveel met andere dingen bezig tijdens de paar uurtjes die we samen hebben. Come on boys!!