DUNO JO17-1 trekt aan langste eind tegen KMD

23 september 2017 0:00

HSV DUNO JO19-1 - KMD JO19-1 (0-1) 2-1
Even om mee te starten: Lekker Boys!! Wat een wedstrijd en wat een strijd als team hebben jullie geleverd!! Na een rommelig beginnen met wat lichte blessures zijn we de bespreking ingegaan waar de puntjes op de 'i' werden gezet! Toen iedereen er klaar voor was om te beginnen was het rommelige nog niet over gewaaid, wat resulteerde in een slechte voorbereiding naar de wedstrijd toe, maar toch zagen diverse spelers in dat dit het moment was om tot elkaar te komen en te strijden voor elkaar.

Heel lullig kwamen we op een 0-1 achterstand door een doelpunt dat uit de lucht kwam vallen. Basten kopte de bal tegen Olav aan en zo zag de spits van KMD de bal voor zijn voeten springen en besloot meteen uit de draai uit te halen en zo het net achter Dani te laten vibreren. DUNO gaf de moet niet open met heel sterk spel van Basten en Bradley waren er hele mooie aanvallen te zien op veld 1, helaas stond het vizier van Yassir en Calvin niet op scherp en werden er een hoop kansen op zeep geholpen. Nog voor de rust zagen leider John en ik het wel zitten dat we er een eentje inprikten maar dat was niet het geval.

Na een sterke bespreking in de rust, waar werd verteld wat alle pluspunten waren van dit team kwamen we als een team uit de kleedkamer. Marciano speelde vandaag na een omzetting op het middenveld een fantastische wedstrijd ook zag de verdediging er rotsvast uit met als uitblinker vandaag Youri! In mijn ogen de man of the match! Maar nu weer even terug naar de tweede helft, als beesten en een Pino gingen we goed van start en dat hield meteen in dat Yassir weer een mooie kans kreeg alleen deze werd weer niet benut wat vrij frustrerend was voor iedereen langs de kant, maar toch bleven we goed door voetballen en kregen we een penalty mee na heel hard werken van Calvin! Penalty werd goed ingeschoten door Yassir en zo stond het 1-1, nu alleen nog doordrukken en de 2-1 maken. Na Basten verteld te hebben om tactisch te voetballen groeide hij uit in een top middenvelder in de tweede helft. Alle ruimtes die hij kreeg werden gecreëerd door Bradley, die lopen niet leuk vindt maar vandaag liet zien er voor het team er te staan!! De 2-1 viel dus ook door een lange pass van Basten op Yassir, die netjes de bal achter de keeper kreeg!

De laatste 20 minuten werd er goed gevoetbald alleen was het de laatste 5 minuten zwoegen om de 2-1 vast te houden. Jessy, Jimmy, Olav en Youri zorgden ervoor dat de verdediging goed stond en ballen werden zelfs de Laan van Meerdervoort opgeschoten om te overleven! Ook had Dani natuurlijk nog een goede safe waardoor we de voorsprong konden vasthouden!! Natuurlijk hebben Remzi, Mo en Jay ook een goede wedstrijd gevoetbald en door hun inzet en zichzelf weg te cijferen voor de groep, kan je zegen dat jullie echt een team aan het worden zijn!! Leiders Marcel en John bedankt voor vandaag en Damian top dat je erbij was!!