"Trainer, ga eens opzij we kunnen de wedstrijd niet zien!"

8 december 2016 0:00

Een opmerkelijk beeld in de dugout van SVC'08 woensdagavond in de tweede helft bij de oefenwedstrijd van DUNO JO17-1. Spelers Kasper en Michael wilden niets van het spel missen, maar hadden last van de teamleiding , die het beeld blokkeerde. De jongens lieten zich niet kennen en gingen zo zitten dat ze de wedstrijd toch goed konden volgen. Dat het nu net leek alsof ze onenigheid met elkaar hadden namen ze op de koop toe. Het leverde wel dit mooie plaatje op.

DUNO JO17-1 speelde een spannende oefenpartij bij eerste klasser SVC'08 JO17-1. Net als in voorgaande oefenwedstrijden tegen GDA en Sparta keek het team van trainer Rudy en leider Patrick al binnen twee minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Deze achterstand wisten ze in een prima eerste helft om te buigen naar een 1-2 voorsprong . De tweede helft kende een ander beeld en DUNO moest heel hard werken om de kleine voorsprong te behouden. Ondanks het feit dat het team de wedstrijd vanwege een gele kaart met tien man eindigde, lukte het hen om hun goal schoon te houden. Een nuttige en leerzame wedstrijd op het sfeervolle Oostersportpark!