DUNO JO17-1 toont dat het een team is

1 oktober 2017 0:00

Quintus JO17-1 - HSV DUNO JO17-1 (2-2) 2-5
Vandaag de tweede wedstrijd van het seizoen en na alle waarschuwingen werd het uiteindelijk toch een moeilijke wedstrijd. Vanaf de eerste minuut moesten we er staan werd er verteld, maar we stonden er niet want alles was weer half en gemakzuchtig!

Dus na 21 seconden stonden we 1-0 achter. Gelukkig herstelde het team zichzelf en kwamen de kansen vanzelf, maar er werden weer een hoop kansen gemist en was er op de beslissende momenten geen concentratie genoeg. Ondanks het missen van alle kansen werd er eindelijk weer een beetje gevoetbald op een nat veld. Dit had als resultaat dat Basten de verdiende 1-1 maakte!

Gelukkig gingen alle spelers door met voetballen en konden we de druk opvoeren tegen een niet al te best Quintus, daarom was het ook zeer verdiend dat Jay de 1-2 maakte. De gehele bank en alle supporters (goed om te zien dat zoveel ouders betrokken zijn bij hun kinderen en dat maakt het team alleen maar sterker) zagen het dus zitten om de rust in te gaan, maar de tegenstander zag dat anders en scoorde de 2-2 en deze goal kwam zeker uit de lucht vallen. Weer waren we er niet bij met ons koppie en dan zie je dat wij het moeilijk hebben!!

In de rust werd iedereen op scherp gezet en begreep iedereen wat er gedaan moest worden om te winnen!! Zelfs onze leiders spraken met spelers om ze te laten inzien wat er nodig was vandaag. Meteen vanaf de aftrap was het DUNO die de wedstrijd maakte en hadden we ook 2 strafschoppen moeten hebben maar helaas zag onze scheidsrechter dat anders. Ook hadden we even Calvin die de paal in tweeën schoot, een prima aanval maar nog steeds geen voorsprong.

Na hard werken en door jagen met zijn allen was het Yassir die de belangrijkste goal maakte van de dag, want nu hadden we eindelijk een beetje rust!!! We bleven voetballen en hoopten toch op nog een doelpunt want dan was de buit binnen. Calvin gaf hier gehoor aan en kopte de bal uitstekend binnen. Ook was Calvin de maker van de 2-5 en stonden we heerlijk te genieten langs het veld!!
Jongens een uitstekende pot ondanks wat concentratieprobleempjes. Man of the Match: Calvin

Maar wat er al in de kleedkamer verteld werd, wat ben ik trots op jullie. Niet omdat we zes punten hebben na twee wedstrijden maar omdat we een team zijn! Iedereen vult elkaar aan en accepteert zijn rol binnen dit team. John bedankt voor het drankje na de wedstrijd en we gaan gewoon door met onze taak!