DUNO B1 weet het in elk geval wel spannend te maken tegen MVV'27

26 maart 2014 0:00

MVV'27 –DUNO B1 4-3, 22-03-2014

Pfff wat een tijd voor de wedstrijd, 15.15 uur in Maasluis. Het weer zat ons enigszins toch nog mee.
De eerste helft, ja wat kan ik daar van zeggen. Alleen dat we tot aan de rust met 2-0 achter stonden. Het liep niet bij de voetballers van DUNO. Er was geen beleving, niet vol in de duels, zeuren op elkaar. Dat maakt het spel alleen maar moeilijker. En daar maakte de voetballers van MVV gebruik van. De verdediging stond daar waardoor de DUNO spelers niet doorheen konden om te scoren.

De tweede helft begon niet goed voor de DUNO spelers. Voor we het wisten stonden wij met 4-0 achter. Het enige wat je dan wil is dat de 40 minuten snel voorbij zijn. Maar zo dacht Tije niet en speelde 2 man voorbij en schoot de bal vanuit zijn draai in de rechterhoek, 4-1. Ik denk dat er een kleine beetje hoop naar boven kwam borrelen. En ja hoor niet lang daarna maakte Henk vanuit een voorzet zie door niemand werd aangeraakt een goal, 4-2. Gelukkig voor de jongens en zij kregen toch weer de vleugels en spirit om voor de derde goal te gaan. Henk wist dit ook te doen door de bal te schieten die werd meegedragen door de wind en waar de keeper niet meer aan kon zitten.
Zelfs de trainers aan de kant kregen weer wat hoop en lieten hun stem weer horen.
Jammer genoeg waren er nog wat kansen, zoals een bal op de lat en een mooie redding van de keeper vanuit een vrije trap, alleen kon er niet uit worden gescoord. De eindstand is dus 4-3 gebleven. Jullie wisten het in ieder geval wel spannend te maken.