Nipte nederlaag DUNO B3

16 maart 2014 0:00

Wedstrijd verslag HBS B3 - DUNO B1 3-2 15-03-2014 Vandaag was het weer zover dat de spelers van de B1 hun kwaliteiten moesten laten zien op het veld, en wel bij HBS. Er was een scheidrechter van de KNVB die in opleiding is en werd begeleid door zijn coach. Dus onafhankelijker kan niet. Half elf en het fluitsignaal van de wedstrijd is gegaan. En ja wat kan ik zeggen van de eerste 20 minuten. En waren van beide kanten wat kansen maar ook fouten. Een van deze fouten was dat de keeper van HBS de bal van Amit door zijn handen liet gaan waardoor het voor ons 0-1 stond. Niet veel later maakte Amit ook de 0-2, yessss dat geeft weer wat lucht. Verdere tijd van de 1e helft was hetzelfde als de eerste 19 minuten. Tot voor rust nog de 1-2 door HBS werd gescoord, jammer maar goed. Nu even 15 minuten rust. In korte tijd van de 2e helft scoorde HBS de 2-2 en de 3-2. Wat ook de eindscore is geworden. Er is in de 2e helft wel het een en ander gebeurd zoals de mooie bal van Henk die naast ging, kopbal van Sven over het doel, Bal van Irfaan op de lat maar ook van de kant van HBS is er het een en ander gemist zoals de 2 penalty's (door onze topkeeper). Het is soms moeilijk om te zien dat wij door onze eigen fouten (en niet die van en ander wat altijd makkelijk is om te zeggen) de wedstrijd verliezen. Missen de enthousiasme als er wordt gescoord door eigen teamlid. Sommige schoenen die op het veld vast lijken te zitten en minder in beweging zijn. Ballen die maar worden weggemaaid. Gaan bewegen als de bal bijna voor de voeten ligt waardoor de tegenstander de bal mooi weet af te pakken. Niet opletten op buitenspel staan. Commentaar leveren tegen de scheidsrechter. Teveel zelf willen waardoor je uiteindelijk ook weer kwijt bent. Kijk ook eens naar de zijkanten waar voetballers staan. Ik heb wedstrijden gezien dat jullie veel meer overspeelde naar elkaar waardoor de tegenstander moeite mee heeft om het spel te volgen. Dat is wat Julie meer moeten laten zien. Want jullie kunnen echt leuk/goed voetbal laten zien maar dat moet dan ook in de praktijk te zien zijn. En de rol van de scheidsrechter was goed, hij heeft de wedstrijd goed gefloten, kan niet anders zeggen. Jongens tot dinsdag op de training. Groetjes Ellen