DUNO B1 verliest van HBS B3 duel duel dat niet verloren had hoeven te worden

15 december 2013 0:00

Zaterdag 14 december DUNO B1 - HBS B3 2-4

Dit is een wedstrijd die wij met de lichten aan moeten spelen omdat door uitloop over de gehele dag wij pas om 16.25 konden voetballen. Alle 17 de spelers waren vandaag aanwezig.
Het weer was droog maar wel koud waardoor er wat supporters naar binnen gingen om tussendoor op te warmen. Na de start van de wedstrijd waar het redelijk tegen elkaar opging kwam er al snel een penalty voor HBS. Na wat overdenkingen van Sven besloot hij de rechterkant op te duiken en dat was gelukkig de juiste beslissing want hij hield de bal tegen.
Na een mooie voorzet van Henk schoot Irfaan op de lat, jammer. Maar zeker goed geprobeerd. Maar ook HBS heeft kansen gehad maar kon deze niet benutten. Na een overtreding kregen wij een vrije trap mee, waaruit Amit de 1-0 scoorde. Mooi gedaan!! Deniz heeft de mogelijkheid gehad om te scoren maar de keeper van HBS kon de bal mooi tegenhouden. De teams waren qua niveau redelijk hetzelfde alleen maakt het verschil hoe er vandaag werd gevoetbald. Soms teveel gepingel met de bal waardoor je de bal kwijt raakt, onze acties niet goed afgemaakt, de tegenpartij toch teveel ruimte geven waardoor zij meer konden scoren als wij.
Sven heeft nog wat leuke reddingen kunnen doen, Oscar heeft nog een mooie kans gekregen maar het mocht biet baten want rond de 35e minuut werd er toch gescoord, dus 1-1. Net voor rust scoorde HBS wederom maar gelukkig bestaat er ook nog zoiets als buitenspel. In de 2e helft gaat HBS er flink tegenaan want ook zij willen winnen. Maar zij kwamen toch weer vrij snel op achterstand door de mooie voorzet van Tristan waaruit Joep kon scoren 2-1.
Maar deze stand konden wij niet verzilveren en werd het 2-2. Ook niet verkeerd maar toch. Tijdens de wedstrijd merkte je dat het spel bij DUNO af en toe stil lag. Er werd niet altijd de druk gezet die nodig was en men liep te laat naar de bal waardoor de tegenpartij de bal makkelijk af kon pakken. En daar hebben zij ook van kunnen profiteren door nog 2 x te scoren, dus werd de einduitslag 2-4.
Erg jammer allemaal, want ik ben van mening dat wij deze wedstrijd niet hoefden te verliezen. Maar goed het is gebeurd. Volgende keer beter, gaan we toch vanuit.