F1 verliest oefenduel van Scheveningen

15 oktober 2011 0:00

DUNO F1 - Scheveningen F1 6-4

Op deze eerste dag van de herfstvakantie was er een oefenwedstrijd gepland tegen Scheveningen.

Het was prachtig weer om te voetballen. Vandaag ontbraken Julian en Mert wegens ziekte, en als vervanger was Robin opgeroepen, die helaas maar één helft kon meedoen.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Scheveningen, al leverde dat weinig grote kansen op. Bovendien stond Romano als betrouwbare sluitpost in het doel.

Toch kon hij niet voorkomen, dat het 1-0 werd uit een prachtig schot van één van de spelers van Scheveningen, na onvoldoende uitverdedigen van Duno.

Duno had aanvallend daar nog weinig tegenover kunnen stellen, maar besloot toch de schroom van zich af te werpen, en ook de richting van het doel van de tegenstander op te zoeken.

Dat resulteerde in de gelijkmaker van Ali. Onze helden kregen hierdoor zoveel vertrouwen, dat het tweede deel van de eerste helft beter werd gespeeld dan de tegenstanders.

Voor rust werd het 2-1 voor Duno, door een mooi schot van Robin na een afgeslagen aanval.

Ik weet niet precies wat er in de drankjes heeft gezeten van Scheveningen in de rust, want na de pauze kwamen ze als herboren op het veld, en het duurde dan ook niet lang, of de gelijkmaker werd gescoord.

Daar bleef het helaas niet bij, want de doelpunten vielen als rijpe appelen, en Scheveningen liep uit naar 6-2.

Duno speelde echt niet slecht, maar deze tegenstander was gewoon sterk, en had een aantal heel snelle jongens rondlopen, waar onze verdedigers moeilijk tegen opgewassen waren.

Onze helden gaven nog steeds niet op, en probeerden de stand toch nog wat draaglijker te maken. Dat lukte ook, dankzij een doelpunt van Elian.

Vlak voor het eindsignaal wist Ali er nog 6-4 van te maken, maar daar bleef het ook bij.

Een nuttige oefenwedstrijd tegen een iets sterkere tegenstander. Voor de trainers weer genoeg aanknopingspunten om aan te werken.