DUNO JO19-1 geeft wedstrijd weg in 10 minuten

8 oktober 2017 0:00

Helaas heeft DUNO JO19-1 zeker lijkende winst bij HVV niet over de streep kunnen trekken. Na een riante 1-3 voorsprong ging DUNO toch nog met 4-3 onderuit. Trainer John v.d. Hoogenband bericht:

"Ondanks vele blessures van (Joel, Dylan, Nino en Michael neusbreuk) en Syar die te laat kwam en dus als wissel begon, stond het in de rust 1-1. Doelpunt Jason. Na wat aanpassingen kwamen we de tweede helft goed uit de start blokken en stonden we heel snel op 1-3.

Met nog 10 minuten te spelen ging HVV 1 tegen 1 spelen en konden we het mentaal niet opbrengen om de verantwoording te nemen om de persoonlijke duels te winnen. Ik hoop dat we weer wat geleerd hebben deze wedstrijd. Tip:doe wat er gevraagd wordt en wees kritisch op jezelf dan komt het altijd goed."