DUNO J019-1 speelt een moeilijke wedstrijd bij BMT

21 april 2018 0:00

Omdat de thuiswedstrijd niet goed verliep was er vanmiddag een KNVB scheidsrechter geregeld en onze voorzitter was ook aanwezig. Zonder veel afwezige spelers -blessures en werk verplichtingen- speelden we de eerste helft een aardige wedstrijd. Jammer genoeg maakten wij zelf onnodige persoonlijke fouten, die werden afgestraft. Ruststand 2-0.

Na rust liep BMT uit naar een te hoge score: 6-0. De wedstrijd was rustig verlopen en ook volgende week moeten JO19-1 en JO19-2 elkaar weer ondersteunen om de teams compleet te krijgen. Ons voetbalprobleem is dat we niet scoren ondanks de vele kansen en in balbezit te gemakkelijk de bal verliezen. Hard gewerkt, volgende week weer proberen om ons te herstellen!