DUNO A1 bekert verder

23 oktober 2010 0:00

Daan de Ligt

DUNO A1 bereikte vandaag de volgende bekerronde door in een nat, koud en winderig Pijnacker de strafschoppen beter te benutten dan gastheer DSVP A1. DUNO kwam in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Joey Draaisma. In de tweede helft werd het 0-2 door een benutte strafschop van Danny Groot. Die stand bleef tot 10 minuten voor tijd op het scorebord staan, maar DSVP wist toch nog langszij komen. Strafschoppen moesten de beslissing brengen en die werden door de mannen van trainer Benjamin van der Zwan en leidster/verzorgster Bianca van Kleef feilloos genomen. Dat leverde na de wedstrijd feestelijke taferelenop. Een kleumende fotograaf legde het e.e.a. voor u vasten schreef een verslag.Zie ook een doelpuntrijk filmpje.