DUNO JO19-2 speelt gelijk (in spannende wedstrijd) tegen Duindorp JO19-1

3 december 2017 0:00

Duidelijk, een zeer belangrijke wedstrijd. De nummer 1 tegen de nummer 2. Bij winst voor Duindorp is het verschil nog maar 3 punten bij winst van DUNO een gat van 9. En een wedstrijd was het! Tony viel in de eerste helft uit met een blessure, Hans in de tweede (sterkte beiden), een gele kaart voor Jeremy (voor alles is een eerste keer) en 2 gele kaarten zelfs voor Duindorp. Kansen over en weer en simpelweg een intense en spannende wedstrijd! Met een uitstekend leidende scheidsrechter (mag ook gezegd worden), die de boel aardig in het gareel hield.

In de 1ste helft golfde het spel op en neer met kansen voor beide partijen. Mooiste kans voor Leo (na cadeau van de keeper van Duindorp) maar net naast. Uiteindelijk brak Duindorp de ban na aarzelend wegwerken van DUNO in een scrimmage en schoot het (Mike zat er dicht bij) zichzelf op voorsprong. Na een gele kaart voor een Duindorp speler nam natuurlijk DUNO het initiatief en na een corner werkte een Duindorp speler, onder druk gezet door DUNO, de bal in eigen goal. Afsluiten met voor Jer een gele kaart en wij ook 10 minuten (3 voor rust en 7 er na) met 10 man.
JO19 2 Duindorp plezierNa rust hetzelfde spelbeeld, spel golfde op en neer en na een foutje achterin scoorde Duindorp de 2-1. Met een periode 10 man voor Duindorp drong DUNO weer aan en kreeg het kansen. Uiteindelijk (toen Duindorp al weer met 11 stond) was het een schitterende persoonlijke actie van Floris die zorgde voor de 2-2. Duindorp zette nog aan maar de stand bleef op 2-2 en was een stand die recht deed aan de verhoudingen op het veld.
JO19 2 Duindorp voor de goalVoor de toeschouwers een wedstrijd waar alles in zat. Mike stond weer uitstekend te keepen. Verdediging met Joaquin, Gijs, Thomas, Andy, Jer (en ook even Lars) stond goed en won haar duels, Leo sleurde op het middenveld (met Tony zolang als het duurde) samen met Lars, Tim en Hans (zo lang als het duurde) en voorin werkten Joey, Floris Marten (en Hans zo lang als het duurde) verschrikkelijk hard en waren continu gevaarlijk en stoorden de opbouw van Duindorp. Prima gewerkt jongens.
JO19 2 Duindorp gelijkmakerKortom volgende week nog 1 keer scherp en dan zijn wij de kampioen van de 1ste seizoenshelft. Met nadruk nog 1 keer scherp beginnen en winnen! Voor de foto's van deze wedstrijd