DUNO JO-19 2 wint van ODB JO-19 1 in intense wedstrijd

5 november 2017 0:00

Een belangrijke wedstrijd want wij staan bovenaan en met winst kunnen wij ODB op 9 verliespunten zetten maar bij verlies komen ze op 3 punten en worden wij waarschijnlijk weer door andere teams ingehaald. Even leken wij met 11 man te staan maar door de late start van de wedstrijd sloten Andy, Michael en Anass aan. Verwachting was een pittige en fysieke wedstrijd en van te voren was duidelijk gemaakt dat DUNO zich niet moest laten meeslepen in de emotie van de wedstrijd maar rustig moest blijven.

Dat was eigenlijk niet zo moeilijk want wij scoorden al snel de 1-0 met een mooie actie en hard schot van Marten. Dit werd nog gevolgd door een hoogstandje van Marten waarbij de bal via 2 keer bal/lat toch niet in de goal ging. Vervolgens een soepel lopende aanval over het hele veld. Floris speelt zijn man heel mooi uit geeft voor en Annass zorgt voor het intikkertje bij de eerste paal. Ook ODB was voortdurend dreigend maar de verdediging stond goed en Mike stond er ook nog altijd.
JO19 2 ODB LeoIn de tweede helft (wederom kalm blijven op het veld) met heel slecht weer zette ODB aan en schoof hun laatste man steeds meer naar voren in een poging nog wat te forceren. Groot aantal kleine en ook goede kansen om te schieten van afstand maar Mike pakte alle ballen of tikte ze over de goal, de held van de 2de helft! Ook wij kregen kansen maar het duel was vooral nu fysiek overeind blijven, proberen te voetballen en anders de lange bal (wat vaak gebeurde in de tweede helft). Ver in de tweede helft werd de bal diep in de 16 van ODB geschoten en Hans ging er voor, de keeper van ODB zag er niet best uit en de 3-0 en daarmee de beslissing.
JO19 2 ODB ThomasIn de competitie nog de enige ploeg zonder verliespunten en fiere koploper! Jongens, rustig gebleven in een wedstrijd waar je makkelijke "domme" dingen kunt doen dus prima gedaan.