DUNO JO19-2 verliest (kansloos) van Erasmus JO19-1

21 april 2018 0:00

Na donderdag meteen zaterdag weer aan de bak. Met een beperkte bezetting van 12 man uit tegen Erasmus O19-1. Al snel bleek het team van Erasmus te bestaan uit technisch vaardige voetballers die veel gingen voor de persoonlijke actie.

DUNO had het moeilijk maar bleef in de eerste fase overeind en kwam zelfs op een 0-1 voorsprong door een mooie pass van Andy op Marten, die zich met een sterke individuele actie vrijspeelde en goed inschoot. Een hele mooie goal en voor Marten nummer 6 in dit seizoen. Echter een tegengoal kon niet uitblijven en via een actie waarbij verschillende spelers werden gepasseerd, scoorde Erasmus de 1-1 en kort daarna de 2-1. De hoop op de rust te halen met deze stand werd verijdeld door een toegekende strafschop waarna de stand 3-1 was.
JO19 2 Erasmus verdedigen
In de rust een iets andere opstelling in de hoop hun middenveld beter te bestrijden. Het leek enige tijd te werken, waarbij wij geleidelijk ook wat meer naar voren konden spelen echter Erasmus scoorde de 4-1 en toen was de wedstrijd klaar. Via 5-1 scoorde Hans nog de 5-2 na goed doorzetten, vervolgens Tim (mooi ingeschoten na actie van Maarten) de 6-3 en uiteindelijk werd het 8-3.
JO19 2 Erasmus Leo
Gijs en Marten moesten nog door naar de A1 om daar mee te spelen (blessures overal) en bij ons zaten velen er fysiek (mede met de wedstrijd van donderdag in de benen) er doorheen en uiteindelijk werd het 8-3. Erasmus was de betere ploeg, wij hadden geen antwoord op hun spel en het verlies was terecht. Niks aan te doen en volgende week weer nieuwe kansen! Voor de foto's