DUNO JO19-2 speelt gelijk tegen HVV

29 januari 2017 0:00

De uitwedstrijd tegen HVV. Ongeveer gelijk in punten dus even afwachten hoe het spel zich zou ontwikkelen op een mooie zaterdagmiddag.

Net zoals wij bleek HVV 4-4-2 te spelen, echter hun middenvelders bleven in de eerstste helft vlak voor hun verdediging staan. Gevolg is dat wij vrij konden opbouwen maar dat het heel vol was achterin bij HVV. Geen doorkomen aan. Dan moet er een keer een balletje goed vallen maar dat gebeurde maar zelden. Gevolg aan beide kanten heel weinig kansen.
In de tweede helft grotendeels hetzelfde spel. HVV kwam er wel wat meer uit maar creëerde weinig en wij kwamen enkel tot een paar schoten zonder kracht en richting. Kortom een 0-0 wedstrijd en dat werd het ook. De posities werden uitstekend ingevuld en bij vlagen werd er goed gecombineerd maar de beslissende aanval zat er net niet in. Volgende week tegen Concordia thuis gaan wij voor de 3 punten!