DUNO JO-19 2 wint in spannende wedstrijd van Wippolder

11 maart 2017 0:00

Eindelijk weer met een volledige bezetting, de eerste wedstrijd van Hans na zijn operatie aan de enkel en ook Joey deed mee. De luxe van vier man op de bank! Besloten werd tot een 4-3-3 opstelling en veel druk zetten vanaf het begin, wij gingen voor de drie punten.

In de eerste tien minuten hadden wij dan ook het betere van het spel en maar toen kwam Wippolder opzetten en kwamen wij moeizaam tot aanvallen. Uiteindelijk lukte het Wippolder te scoren. Het spel draaide echter weer en de laatste tien minuten werden wij geleidelijk de bovenliggende ploeg. In de rust de afspraken nog even scherp gezet en met frisse moed, dit seizoen al een paar keer teruggekomen van een achterstand in de tweede helft, weer het veld op.
In de tweede helft tapte Duno uit een ander vaatje, met nog wat wissels in de bezetting werd Wippolder ver teruggedrongen en kwamen er kansen voor DUNO. Uiteindelijk, mooi moment, scoorde Hans de 1-1 (he is back) (met een mooie actie van Tony en pass van Leo hier aan vooraf). Voorin waren Maarten, Joey, Hans en Floris continu gevaarlijk. Op het middenveld speelde Tayyip, Leo, Tony en Tim uitstekend (Lars werd even rust gegeven in de 2de helft) en achterin in stond het met Andy (die steeds meer naar voren ging), Gijs (die zelfs opdook in de spits), Jeremy (die zijn debuut maakte als rechterspits) & Thomas uitstekend en Mike had een paar prima reddingen met vooral een paar goed de goal verkleinen. Uiteindelijk was het Gijs die met een vrije trap de bal inbracht (tenminste dat was de bedoeling), de verrassende bal werd niet goed verwerkt en opeens kreeg Floris de kans en een verdiende, op basis van de 2de helft, 2-1. De wedstrijd werd keurig uitgespeeld. De tweede helft was de beste helft in tijden, taken werden goed uitgevoerd en soms uitstekend combinatievoetbal, kortom prima pot voetbal en de drie punten weer binnen.