DUNO JO-19 2 verliest thuis van Vredenburch

22 januari 2017 0:00

Tsja, tegen de nummer laatst van de ranglijst. Uit de uitslagen blijkt wel dat Vredenburch niet wordt weggespeeld en de poule is aan elkaar gewaagd.

Ondanks de waarschuwingen vooraf lag de bal er na 30 seconden in. Fouten in de anders zo betrouwbare verdediging en hup de 0-1, gevolgd door een paar minuten later, weer door fouten, de 0-2. Een eerste kwartier om snel te vergeten. Omschakeling naar het meer aanvallende 4-3-3, omdat wij ook geen druk konden zetten op hun verdediging, resulteerde in een meer gelijk opgaande wedstrijd maar de eerste helft eindigde met een 0-2 bij rust.
In de rust afgesproken meer druk te zetten en DUNO kwam wat meer op de helft van Vredenburch. Maarten maakte met een mooie individuele actie uiteindelijk de 1-2 en de mooiste goal was ene soort omhaal van Joaquin die hoog over de keeper heen ging, de 2-2. Eerder dit seizoen waren wij ook een keer van 0-2 bij rust teruggekomen tot 3-2, dus wie weet. Vredenburch zette wat aan, bij ons raakte de motor wat leeg (maar 1 wissel) en uiteindelijk van afstand schoot Vredenburch een paar minuten voor tij de 2-3 binnen. Jammer, maar een paar fouten kosten ons de wedstrijd. Hoort er ook bij en volgende week tegen HVV nieuwe kansen.