DUNO JO19-2 wint moeizaam van Quick O-19 5 en eindigt eerste in de bekerpoule

9 oktober 2016 0:00

Quick - DUNO JO19-2 2-4, zaterdag 8 oktober 2016

Met slechts 12 spelers begonnen wij aan de uitwedstrijd tegen Quick (sterkte Tayyip, Maarten & Gijs) met toch de verwachting dat gewonnen zou worden. Wij stonden immer eerste en Quick laatste. Misschien enige onderschatting?!

De eerste helft bleek dan ook conform onze verwachting. Zonder echt goed te spelen maar met duidelijk het betere van het spel kwamen de goals relatief makkelijk. Andy, Tony en onze keeper Mike via een penalty brachten de stand op 3-0 bij de rust.
In de 2de helft ging het heel anders. Quick ging duidelijk beter spelen, zette meer druk, en kregen ook kansen. Wijzelf konden niet verbeteren en bleven slordig spelen. Gevolg de 3-1 en 3-2! Onze jongens kregen wat gelukkig daarna wat meer grip op de wedstrijd die meer gelijk op ging. Een afgekeurde goal van DUNO, een rode kaart voor een pratende Quick speler en een gele voor Joey richting einde wedstrijd zorgden voor veel spanning tot bijna de laatste minuut. Toen scoorde Leonardo uiteindelijk de bevrijdende 4-2 met uiteindelijk, zeker op basis 1ste helft, een verdiende overwinning.
Resultaat in de bekerpoule: 4 gewonnen, 1 gelijk, 1 verloren en 1ste!