DUNO JO19-2 wacht na winst bij Concordia onaangename verrassing

11 december 2016 0:00

De laatste wedstrijd voor de winterstop en hoewel laat en regenachtig weer was DUNO er klaar voor. Startend met een 4-4-2 opstelling had DUNO dan ook het betere van het spel en creerde wat kleine kansen.

Concordia speelde vooral de lange bal maar was daarmee wel dreigend. Na de wissels halverwege de eerste helft scoorden wij na een goede actie van Lars, Leo en Hans die zich handig vrijspeelde en mooi scoorde. Kort daarna een vrije trap door Joaquin in de kruising en daarna weer opeens Hans die snel en hard inschoot. Opeens 3-0 vanuit weliswaar een veldoverwicht maar zonder veel beter te zijn, een luxe voor ons!

In de tweede helft hetzelfde speelbeeld waarbij Concordia wel feller uit de kleedkamer kwam en enige kansen kreeg. Uiteindelijk resulteerde dat diep in de tweede helft in de 3-1 maar alle hoop werd de kop ingedrukt door een prima goal van Floris. Verdedigend (Andy, Gijs, Thomas, Jeremy, Joaquin) stond het zeer goed en anders was Mike altijd paraat, het middenveld met Tony, Leo, Tim, Lars, Hans werkte hard en bleef voetballen, en voorin waren Maarten, Joey en Floris steeds gevaarlijk. Kortom een goede afsluiting van de eerste helft van het seizoen, na promotie naar 3de klasse met 4 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren doen wij bovenin mee!

Heel jammer dat van Leo en vooral van Joey kleren waren meegenomen na afloop van de wedstrijd. Schandalig dat mensen zoiets doen.