DUNO JO-19 2 verliest in spannende wedstrijd van RKDEO O-19 5

4 december 2016 0:00

Tegen een van de ploegen die hoog staat in de competitie en met lekker weer begonnen wij aan de wedstrijd. De eerste helft was een tamelijk bijzonder gebeuren, DUNO had het betere van het spel, kwam vaak dreigend voor de goal met een paar halve kansen en RKDEO kwam er moeizaam uit.

Maar effectiviteit is ook een kunst. Een kans en drie goals waar vooral de eerste (bal achter been langs geschoten die perfect over Mike heen gaat) tamelijk bizar was. Ook de derde was geen echte kans maar een fantastische vrije trap. Kortom 3-0 achter terwijl wij het betere van het spel hadden. Gelukkig scoorde Hans vlak voor rust nog de 3-1 zodat wij weer aansluiting kregen.
In de tweede helft ging RKDEO nog meer terug en trok een muur waar zij de lange bal gingen spelen. Dit resulteerde voor hun in een aantal echte kansen die er niet in gingen maar ook DUNO bleef kansen krijgen (zie ook aantal hoekschoppen) en uiteindelijk uit een hoekschop maakte Joaquin de 3-2. Spelbeeld bleef hetzelfde, DUNO voornamelijk in de aanval, RKDEO die goed verdedigde en met de lange bal continu gevaarlijk bleef. Nog een grote kans aan het einde voor DUNO maar weer net aangeraakt door een RKDEO speler en uiteindelijk een 3-2 waar een punt zeker terecht was. Jammer maar uiteindelijk horen dit soort wedstrijden er ook bij en wij hebben nog de uitwedstijd om het recht te zetten.