DUNO JO19-2 wint verdiend met 3-1 van Laakkwartier

15 april 2018 0:00

Wederom met lekker weer gingen wij de wedstrijd beginnen tegen Laakkwartier JO19-2. Zonder Tony en Tayyip maar met versterking van Joey, Nino & Casper en met Hans die na een lange blessure weer aanwezig was.

In de vertrouwde 4-3-3 kregen wij al snel het betere van het spel resulterend in halve en hele kansen waar de keeper van Laakkwartier ook een paar keer goed ingreep. Laakkwartier stelde daar niet veel tegenover en werd niet echt gevaarlijk, los van enige uitvallen. Uiteindelijk viel de eerste goal door een intikker van Marten en ondanks vele kansen bleef het bij die 1-0 tot de rust.

JO19 2 Laakkwartier Maarten
In de rust afgesproken rustig door te spelen op dezelfde manier en DUNO wist ook in de tweede helft elkaar goed te vinden en hield het spel breed. De tweede goal was een eigen goal door de (nieuwe) keeper van Laakkwartier, door opjagen van Marten en Floris liet hij de bal glippen waarna die de goal inging. Ver in de tweede helft werd het 3-0 door een goede actie van Floris met een gerichte voorzet op Nino, die hard inschoot. In de laatste vijf minuten viel Laakkwartier nog wel aan en scoorde een lucky goal door een schot van afstand die net over Mike heen ging. Echter met 3-1 was de buit binnen.
JO19 2 Laakkwartier aanval
Hard gewerkt door iedereen, beter positiespel waarbij wij nog wel veel de lange pass moesten gebruiken en een terechte overwinning op een ploeg die nog niet had verloren tot nu toe. Geeft weer een beter gevoel naar de volgende wedstrijd (die al aanstaande donderdag is!). Voor de foto's van deze wedstrijd