DUNO JO19-2 wint eenvoudig van Honselersdijk JO19-3 met 4-0

25 maart 2018 0:00

Thuis tegen de nummer laatst, een elftal waar wij in de beker al makkelijk van hadden gewonnen. De kans om a. wat plekken op de ranglijst te winnen en b. iets te doen aan het doelsaldo. Natuurlijk niet overmoedig zijn maar wij gingen uit van de 3 punten. Nog zonder Hans en Tayyip maar met Casper als extra kracht begonnen wij de wedstrijd.

Waar Honselersdijk probeerde mee te voetballen was duidelijk dat DUNO de betere ploeg was en kwamen er continu kansen voor de goal van Honselersdijk. Hierbij speelde de keeper van Honselersdijk een prima rol. Ik denk dat hij de speler was die vanmiddag het meest aan de bal is geweest. Een probleempje blijft toch het benutten van kansen en uiteindelijk brak Marten de ban door een schot van Leo nog aan te raken en te scoren, hiermee met 1-0 voorsprong de rust in.
JO19 2 Honselersdijk Marten

In de tweede helft liet de tegenstander het lopen, kwam er heel veel ruimte en was er aanval op aanval. Gemiddeld binnen de minuut stonden wij 2 keer voor de g0al en uiteindelijk scoorden wij maar vier keer. Na een mooie actie van Joaquin tikte Marten de bal netjes binnen bij de tweede paal, Joaquin op een dieptepass bleef koel 1 op 1 op de keeper en Leo met de mooiste goal van de wedstrijd, een zinderend afstandsschot.

JO19 2 Honselersdijk Andy

De rest van de wedstrijd werden ballen gemist op (zeer) korte afstand (knapper om te missen dan om te scoren), stond de keeper meerdere malen een zeker lijkende goal in de weg, en werden lat en paal geraakt. Kortom dubbele cijfers was makkelijk mogelijk geweest en dat mogen wij ons aanrekenen. Scherpte voor de goal zal de komende wedstrijden nodig zijn. Desalniettemin een lekkere wedstrijd om wat vertrouwen te tanken, jongens komen weer terug en wij kunnen naar boven kijken en wie weet wat wij nog kunnen doen in de rest van de competitie. Voor de foto's van deze wedstrijd