DUNO MP1 wint toernooi bij Forum Sport

2 juni 2011 0:00

DUNO Mini-Pupillen heeft een toernooi bij Forum Sport op Hemelvaartsdag gewonnen. Lees het verslag.

Zo op Hemelvaartsdag moesten de jonge helden een toernooi bij Forum Sport in Voorburg spelen. We moesten om 8 uur al verzamelen want de aanvang was 8.30 uur, lekker vroeg dus. Het was schitterend weer dus dat kon de pret niet meer drukken. Het toernooi begon om 9 uur en de kinderen kregen eerst een warming up van de Mc Donalds clown. We waren door afzeggingen helaas maar met totaaldrie teams. DUNO, Forum Sport en VUC. We speeldentwee keertegen hetzelfde team.

Deeerste wedstrijd hadden de jongens er gelijk goed zin in en gingen er gelijk vol in. Wat resulteerde in een mooie 6-1 overwinning. Na 15 minuten rust mochten we weer aan de slag. Heel snel kwamen de jongens met 2-0 achter. Toen gingen ze ertegenaan want ze wouden toch winnen. Door goed samenspel en mooie goals werd de overwinning binnengehaald met 4-2 tegen Forum Sport. De derde wedstrijd moesten we weer tegenVUC de jongens dachten daar iets te makkelijk over aangezien ze de 1e met 6-1 hadden gewonnen. VUC had een strijdplan neergezet tegen ons en voetbalde een stuk beter dan in de eerste wedstrijd. Maar door goed keepers werk van Joost en doortwee mooie aanvallen konden we toch weer de overwinning eruit slepen 2-0.

Zo devierde en laatste wedstrijd deed er eigenlijk niet meer toe want we hadden alnegen punten en waren niet meer in te halen. De jongens voelden zich al kampioen en dat was te zien in de laatste wedstrijd. Ze hoorden niemand meer langs de kant en deden eigenlijk maar wat . Door goed keeperswerk van robin werd het uit eindelijk maar 1-0 voor Forum Sport.

Einde van het toernooi werden onze kleine helden gehuldigd als kampioen. KLASSE gevoetbald jongens en op naar het volgende toernooi bijDSO.