Mini pupillen winnen weer

27 november 2010 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO MP1 - Loosduinen MP 18 - 7
Het voetbal ging op deze bar koude zaterdagochtend gewoon door (dit was door veel ouders niet verwacht). We hadden voor het eerst niet het volle elftal aanwezig aangezien deze wedstrijd er tussen is gepropt en sommige andere verplichtingen hadden. Robin was nog geblesseerd na vorige week: een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje. Wij wensen hem veel sterkte. We misten verder joss, noah en joey. Tim zou eigenlijk ook niet komen maar vond het voetballen belangrijker dan onze ouwe man.
Ik had weer 2 teams gemaakt. We konden nu maar 4-4 spelen. Romano, Rehan, Jaymie en Joel waren team 1. Team 2 bestond uit Pharrell, Tim, Stein en Simon. De temperatuur was laag dus we gingen snel beginnen. Team 1 ging het eerste wedstrijdje goed van start met een 3-1 overwinning door hard werken en de deur dicht te houden achterin. Rehan was lekker op dreef vandaag en scoorde zijn eerste 2 goals voor het team. Jaymie is altijd veel in de verdediging te vinden maar ook hij scoorde zijn eerste goal voor MP1: KLASSE jongens. De 2e wedstrijd van team 1 begon moeizaam. Door goed werk van Loosduinen kwam DUNO eerst met 0-1 achter maar Joel kreeg het op zijn heupen en scoorde eerst de 1-1 en daarna ook de 2-2. Het ging zo lekker dat Jaymie de deur dicht had gedaan achter en alles naar Joel speelde. Hij scoorde vervolgens nog drie keer: 5-2 voor DUNO. TOPPIE jongens!
Team 2 ging ook met hun eerste wedstrijdje van start. Loosduinen begon sterk dus het ging lekker heen en weer. Door een paar foutjes achterin werd het al snel 1-4(1x Stein voor ons) voor Loosduinen. De jongens gingen de laatste paar minuten heel goed naar voren en verloren de bal bijna niet meer en scoorden nog 2 keer door Pharrell: 3-4 was het bij rust. De 2e wedstrijd gingen de jongens beter van start tegen een toch iets zwakker Loosduinen waardoor het voor ons iets makkelijker werd. Het leek wel lopendebandwerk op een gegeven moment en elke2 minuten werd er gescoord door DUNO. Pharrell had er zin in en scoorde maar liefst 4 keer: TOPPER. Tim scoorde ook nog mooi 2 keer door goed samenwerk met het team. Helaas ongelukkig scoorde Loosduinen nog een eigen goal waardoor het maar liefst 7-0 werd.
Jongens ondanks dat we maar met 8 warenKLASSE gevoetbald.